Mijn naam is Anne Mantel (1957). Gedurende een periode van 25 jaar heb ik bij diverse instellingen gewerkt, waaronder het Algemeen Maatschappelijk Werk, Huisartsenpraktijken, Jeugdzorg en Vluchtelingenopvang.

In dit werk ben ik gefascineerd geraakt door alle bijzondere en persoonlijke levensverhalen. Deze talloze contacten en verhalen hebben omgekeerd ook mij als persoon verder gevormd. Vanuit die achtergrond en de warme interesse in mensen heb ik mij, naast psychosociale hulpverlening, gespecialiseerd in verliesbegeleiding. Na mijn opleiding tot gecertificeerd rouw en verliesbegeleider bij het Landelijk Steunpunt Rouw , ben ik gestart met mijn eigen praktijk.

In mijn werk heb ik ervaren dat verlies het dagelijks leven van mensen diepgaand kan beïnvloeden. Ik vind het van belang dat mensen een rustig luisterend oor vinden voor hun verhaal. Het gevoel zonder oordelen vanuit de omgeving te worden gehoord en vrij-uit te kunnen praten, vind ik heel waardevol. Een verlieservaring zal deel blijven uitmaken van uw leven. De begeleiding biedt u ondersteuning het verlies een plek te geven. Dat geeft mij de voldoening in mijn werk.

Klik hier om reviews te lezen

Anne Mantel
Rouw- en verliesbegeleiding
psychosociale hulpverlening

Praktijk
Emmakade 59, 8921 AG Leeuwarden
06 497 68 479
info@annemantel.nl

Woensdag 
Psychologenpraktijk Nijlân
Nijlânsdyk 122, 8931 GN Leeuwarden